Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Roser Rovira, escriptora

Observo, penso, recordo. Escric

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Presentació

Sóc de Vic, Barcelona. Visc a Natick, Boston. Agafo les meves sensacions, els meus somnis i les meves experiències d'aquests dos llocs, els barrejo un xic, i n'obtinc uns escrits que travessen fronteres. 
Escric sobre dones. Dones anònimes, a qui la vida ha tractat bé, o potser no. Dones que passen per la vida sense ser famoses, però que colpeixen el cor de la gent a qui han pogut conèixer. Dones que no són guerreres, que no s'enfronten a un destí incert, que deixen escolar la vida entre les seves mans, sense fer mal. O potser, sense que elles se n'adonin, posen un bri de tendresa i de candidesa en el cor de qui envolten, per fer tornar més forts a la gent del seu voltant.
Escric contes infantils amb arcs de Sant Martí, i cortines màgiques, però que en realitat són una comprensió cap a les opcions diferents, o una manera diferent de veure la vida.
Escric. 
Molt.
Cada dia.

Publicacions

Carregant...

Ja no n'hi ha més

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.

Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat