Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Roser Rovira, escriptora

Observo, penso, recordo. Escric

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

El meu conte sobre l'alzheimer: "Pessigolles"

 
 


Bon dia,

Com molts ja sabeu, la meva gran passió és la literatura. És per això que he decidit dedicar-me en cos i ànima a la publicació de 'Pessigolles', un conte sobre una persona molt especial.

La meva àvia va morir l'any passat. Tenia Alzheimer. Aquells ulls que sempre abans m'havien encisat per la seva força i bellesa, durant la seva malaltia s'havien convertit en uns ulls porucs que no coneixien res ni a ningú. No em coneixia a mi, ni la casa on havia viscut més de cinquanta anys, ni els geranis que durant dècades havien adornat el seu jardí. No reconeixia una foto del meu avi, ni el somriure de la meva mare, ni la seva feina de pastissera de tota la vida. Però era capaç de recordar tota la lletra i la música de la seva cançó preferida, el nom de la seva mare i com fer ralet, ralet, al palmell de la meva mà.
La maleïda malaltia va fer que oblidés el seu passat, gairebé en la seva totalitat. El seu cervell, però, va recordar fins al final, els detalls més sentimentals.
Aquest conte és per a ella, per la meva àvia, que tant em va ensenyar, que tant va oblidar, i que jo tant recordo.

Vull donar tots els meus beneficis d'edició d'aquest conte a la Fundació Pasqual Maragall, per aportar el meu granet de sorra en la lluita contra l’Alzheimer.

M'ajudeu a fer possible la publicació del conte? Per poder fer-ho, compto amb el suport de l’editorial El Cep i la Nansa, i el seu projecte de micromecenatge mitjançant la plataforma Edita.cat. Això funciona així: si vosaltres compreu el llibre per avançat des d'aquí, nosaltres a canvi us obsequiem amb una sèrie de regals, així com amb un exemplar del llibre que rebreu a casa, o a la presentació del conte. Com veureu, hi ha moltes recompenses diferents!
Aquí podeu veure el booktrailer.

Gràcies a tots per participar-hi, tan bonament com pugueu.


Roser Rovira


Enviado a: rrovira@me.com

Cancelar suscripción 

Edita.cat, Santa Eulalia, 3, baixos, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona, España


Roser Rovira, escriptora
06 Gener 2020