Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Roser Rovira, escriptora

Observo, penso, recordo. Escric

  • 0
    Mecenas
  • 0
    mensuales
  • 0.0
    total

Presentación

Sóc de Vic, Barcelona. Visc a Natick, Boston. Agafo les meves sensacions, els meus somnis i les meves experiències d'aquests dos llocs, els barrejo un xic, i n'obtinc uns escrits que travessen fronteres.
Escric sobre dones. Dones anònimes, a qui la vida ha tractat bé, o potser no. Dones que passen per la vida sense ser famoses, però que colpeixen el cor de la gent a qui han pogut conèixer. Dones que no són guerreres, que no s'enfronten a un destí incert, que deixen escolar la vida entre les seves mans, sense fer mal. O potser, sense que elles se n'adonin, posen un bri de tendresa i de candidesa en el cor de qui envolten, per fer tornar més forts a la gent del seu voltant.
Escric contes infantils amb arcs de Sant Martí, i cortines màgiques, però que en realitat són una comprensió cap a les opcions diferents, o una manera diferent de veure la vida.
Escric.
Molt.
Cada dia.
Els meus llibres publicats, són una novel·la romàntica:

https://www.caligramaeditorial.com/libro/Regal-de-vida.htm/

i un conte infantil, en català:

https://www.amazon.es/fades-existeixen-Roser-Rovira/dp/1388161478/ref=sr_1_fkmrnull_1?__mk_es_ES=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=les+fades+existeixen+roser+rovira&qid=1556555895&s=gateway&sr=8-1-fkmrnull

castellà:

https://www.blurb.com/b/9117662-existen-las-hadas

i anglès:

https://www.blurb.com/b/9075429-do-fairies-exist

Publicaciones

Cargando...

No hay más por ahora

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.

Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat